Book direct and save up to 10%

You save up to 10% if you book directly via us instead of other websites.

Book here with a discount

Job opportunities

Vacature Reservations & Sales Coördinator

Funtieomschrijving

Reservations & Sales Coördinator, het is een hele mond vol. Het typeert dan ook direct de baan want je hebt een breed takenpakket.
Als we kijken naar het stukje Reservations dan ben je bezig met het aannemen, verwerken en afhandelen van reserveringen en aanvragen die via de verscheidende kanalen binnenkomen. De financiële afhandeling en controle ervan hoort er ook bij. Op Sales gebied onderhoud je een goede relatie met onze partners en opdrachtgevers (o.a. relocationbureaus, internationale bedrijven en ambassades). Je ontzorgt de opdrachtgever op een professionele, persoonlijke en aandachtige wijze.
Je herkent de behoefte van de opdrachtgever en kopt verkoopkansen in. En met het inkoppen van deze kansen zorg je ervoor dat de bezettingsgraad optimaal is.
Het stukje coördineren, moet op je lijf geschreven staan, dat doe je namelijk continue bij ons. Geen dag is hetzelfde. Je volgt feedback op van gasten, heeft een gast een speciaal verzoek dan regel je dat indien mogelijk. Je coördineert de werkzaamheden van de technische dienst bij technische problemen. Je lost issues op met betrekking tot de schoonmaak. Je checkt appartementen voordat de gast komt. Er komt dagelijks van alles voorbij waar jij een oplossing voor bedenkt en wat je coördineert. We hebben inmiddels een fijn netwerk om ons heen verzameld waar je op kunt bouwen.

Zodra de gast arriveert maak je het cirkeltje rond. Je verwelkomt de gast persoonlijk bij het gereserveerde appartement op een van onze vier locaties. Je overhandigt de sleutel en je geeft een rondleiding door het appartement. De gasten worden op de hoogte gebracht van de bijzonderheden van het appartement. Daarnaast geef je de gasten handige tips over de buurt, supermarkten, pinautomaten, openbaar vervoer, restaurants, evenementen, ziekenhuis etc. Tijdens de check-in bespreek je ook de check-out en de huisregels. Je zorgt er dus voor dat iemand zich gelijk thuis voelt.

Functieprofiel

 • De functie wordt in wekelijkse wisseldiensten uitgevoerd en is voor 40 uur per week, 36 uur is bespreekbaar.
  Vroege dienst: 08:00 – 16:30 uur. Dagdienst: 10:00 – 18:30 uur. Late dienst: 13:00 – 20:00/21:00.
  Hiermee bereiken we een optimale bezetting van de dag.
 • Een keer per vier weken heb je weekenddienst en werk je op zaterdag en zondag. 
 • Je werklocatie is op ons kantoor in Den Haag of op ons kantoor in de haven van Scheveningen.
 • Je moet beschikken over een rijbewijs want je rijdt rond in onze welbekende BizStay Fiat 500.
 • Je spreekt Nederlands en Engels (in woord én geschrift). Als je Duits spreekt is dat een pré.
 • Je bent flexibel, je kunt snel schakelen en je bent stressbestendig. De dag loopt altijd anders dan je verwacht.
 • Je bent handig met computers en computersystemen.
 • Je bent representatief. Je bent de eerste die onze gast ontmoet en het visitekaartje van BizStay.
 • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht.
 • Je staat je mannetje/vrouwtje, sommige gasten zijn veeleisend, de klant is altijd koning en soms moet je even een beetje mee bewegen.
 • Je bent een teamplayer, je werkt in een klein team en het overnemen van elkaars werk is belangrijk.
 • Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving.
 • Uit het juiste hout gesneden vinden wij het belangrijkste, feeling met de hospitality branche is een pré maar niet noodzakelijk.

Wat biedt BizStay

 • Je ontmoet heel veel verschillende mensen, verschillende nationaliteiten en culturen. 
 • Je mensenkennis neemt met de dag toe.
 • Je leert Den Haag heel goed kennen.
 • Je talenkennis gaat met sprongen vooruit.
 • Je gastvrijheid skills ontwikkel je als de beste.
 • Je werkt in een klein team met hele leuke collega’s.
 • Je krijgt voor dit alles een passende beloning.

 
Over BizStay

BizStay bestaat ruim 10 jaar en verhuurt inmiddels meer dan 130 short-stay appartementen in Den Haag en Scheveningen. Onze gasten komen van over de hele wereld en huren een
appartement bij ons voor een periode vanaf 3 nachten tot maximaal 6 maanden.
Onze gasten huren een appartement omdat ze voor zaken in Den Haag zijn, op vakantie zijn, hun huis verbouwen, een calamiteit hebben, een periode moeten overbruggen voordat
ze naar het buitenland verhuizen of andersom gasten die vanuit het buitenland komen en zich permanent in Nederland vestigen. In feite bieden wij een oplossing aan iedereen die een tijdelijk
onderkomen nodig heeft. Al onze appartementen zijn comfortabel en volledig ingericht, in feite hoeft de gast alleen persoonlijke spullen mee te nemen voor het verblijf.

Ons doel is dat al onze gasten zich thuis kunnen voelen in een tijdelijk huis. Wat de reden van dit verblijf ook is of zoals
onze slogan luidt ‘Your story, your stay’
Een ander belangrijk doel is het ontzorgen van onze opdrachtgevers in het proces naar het vinden van een tijdelijk thuis voor hun medewerkers. Dit alles doen we graag op een persoonlijke en aandachtige wijze.

Spreekt de functie je aan stuur ons dan een mailtje naar mabel@bizstayapartments.com

Kijk ter voorbereiding ook op onze website: www.bizstayapartments.com