Direkt buchen und bis zu 10% sparen

Sie können bis zu 10 % sparen, wenn Sie direkt über uns und nicht über andere Websites buchen.

Buchen Sie hier mit einem Rabatt
Harbour 30A Bild 0
Harbour 30A Bild 1
Harbour 30A Bild 2
Harbour 30A Bild 3
Harbour 30A Bild 4
Harbour 30A Bild 5
Harbour 30A Bild 6
Harbour 30A Bild 7
Harbour 30A Bild 8
Harbour 30A Bild 9
Harbour 30A Bild 10
Harbour 30A Bild 11
Harbour 30A Bild 12
Harbour 30A Bild 13
Harbour 30A Bild 14
Harbour 30A Bild 15
Harbour 30A Bild 16
Harbour 30A Bild 17
Harbour 30A Bild 18
Harbour 30A Bild 19
Harbour 30A Bild 20
Harbour 30A Bild 21
Harbour 30A Bild 22
Harbour 30A Bild 23
Harbour 30A Bild 24
Harbour 30A Bild 25
Harbour 30A Bild 26

Harbour 30A

Hellingweg 30A, Scheveningen


1 Schlafzimmer
4 Gäste
67 m2

Über die Wohnung

BizStay heeft op deze locatie 4 soortgelijke type Harbour 30A eenkamerappartementen gelegen op verschillende verdiepingen.

Type Harbour 30A is onderdeel van het Nautisch Centrum Scheveningen gelegen aan de tweede binnenhaven van Europa's grootste en meest mondaine badplaats Scheveningen. Op slechts 15 minuten afstand van het bruisende centrum van Den Haag met hotspots als Madurodam, het Louwman automuseum en een indrukwekkende verscheidenheid aan winkels en restaurants. Appartement type Harbour 30A is gelegen aan de havenzijde waardoor u een geweldig uitzicht heeft op de inkomende en uitgaande boten. Het heeft een eigen parkeerplaats van waaruit u met een lift naar de ingang van het appartement kunt gaan. Het appartement zelf is comfortabel ingericht. Het biedt essentiële zaken zoals high speed internet, een grote SMART TV in de woonkamer en een tweede TV in de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een comfortabel boxspringbed. Twee extra opklapbedden van hoge kwaliteit zijn voorzien waardoor de capaciteit van dit appartement wordt uitgebreid tot vier gasten. Het maakt dit appartement een zeer kosteneffectieve keuze voor gezinnen en groepen. Het appartement heeft een grote badkamer en een apart toilet. Een volledig uitgeruste keuken en eigen wasfaciliteiten zoals een wasmachine en een droger maken dit een ideaal appartement voor zowel korte als lange verblijven. Een bureau is ook aanwezig waardoor het appartement ook werkvriendelijk is. Op loopafstand vindt u South Beach, een aantal van de beste restaurants, een supermarkt en de 'wereldberoemde' lokale viswinkel Simonis, bekend om de beste verse vis in de stad. Nederlands bekendste badplaats Scheveningen heeft een overvloed aan attracties en strandpaviljoens. Wandel over de boulevard naar de beroemde pier met het nieuwe reuzenrad en trek na zonsondergang uw dansschoenen aan om te genieten van het beste nachtleven van Den Haag. Strandleven en stadsleven gaan samen in Den Haag en dat verklaart waarom zoveel mensen elk jaar weer terugkomen naar dit prachtige appartement! 

Het appartement heeft 1 gratis parkeerplaats in de parkeergarage van het complex. Een lift brengt u van de parkeerplaats naar de ingang van uw appartement. Extra parkeerplaatsen kunnen worden gereserveerd tegen extra kosten volgens beschikbaarheid.

Einrichtungen

Badezimmer mit Dusche
Geschirrspüler
Trockner
Kostenloses Parken
Haartrockner
Heizung
Bügelmöglichkeiten
Kitchen
Nespresso-Kaffeemaschine
Schliessfach
Smart TV
Waschmaschine
Drahtloses Internet

Das Gebiet

De 2e haven van Scheveningen werd rond 1930 aangelegd. Het was verbonden met de 1e haven door een smalle doorgang plaatselijk bekend als "de pijp". In de omgeving  vestigden zich veel rokerijen en vishandelaren. Na de tweede wereldoorlog verdween geleidelijk het belang van de visserij en verdwenen de kleinere schepen. Sindsdien werd de 2e haven meer en meer een recreatie- en toeristengebied. Vandaag de dag zijn veel oude havengebonden gebouwen vervangen door nieuwe woongebouwen, winkels en restaurants, die in alle seizoenen van het jaar duizenden bezoekers trekken. De haven is ook een populaire stopplaats geworden voor The Ocean Race, een zeilrace rond de wereld die elke drie jaar plaatsvindt. Scheveningen heeft een Noordelijk en een Zuidelijk strand, waarvan het Zuidelijk strand het rustigste is en op loopafstand van het appartement ligt. De stranden van Scheveningen hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor jachthavens en stranden die schoon en veilig zijn. Wij durven te stellen dat er geen andere plek in Nederland is en misschien zelfs niet in Europa waar bezoekers deze unieke combinatie van stadscultuur en strandleven op zo'n klein oppervlak kunnen vinden.