Direkt buchen und bis zu 10% sparen

Sie können bis zu 10 % sparen, wenn Sie direkt über uns und nicht über andere Websites buchen.

Buchen Sie hier mit einem Rabatt
Harbour 16 Bild 0
Harbour 16 Bild 1
Harbour 16 Bild 2
Harbour 16 Bild 3
Harbour 16 Bild 4
Harbour 16 Bild 5
Harbour 16 Bild 6
Harbour 16 Bild 7
Harbour 16 Bild 8
Harbour 16 Bild 9
Harbour 16 Bild 10
Harbour 16 Bild 11
Harbour 16 Bild 12
Harbour 16 Bild 13
Harbour 16 Bild 14
Harbour 16 Bild 15
Harbour 16 Bild 16
Harbour 16 Bild 17

Harbour 16

Hellingweg 16, Scheveningen


2 Schlafzimmer
5 Gäste
100 m2

Über die Wohnung

Dit grote (100 m2) luxe 2 slaapkamer appartement ligt aan zee en heeft uitzicht op zee. Het appartement heeft een zeer groot terras waar u geniet van de zon en het uitzicht op de inkomende en uitgaande boten die naar de haven en de zee varen. Het zeilcentrum dat onder andere gebruikt wordt door het Olympisch Team ligt tegenover het appartement. Het is onderdeel van het Nautisch Centrum Scheveningen gelegen aan de tweede binnenhaven van Europa's grootste en mondaine badplaats Scheveningen. Het appartement zelf is prachtig ontworpen en ingericht volgens de hoogste standaard. Het biedt essentiële zaken zoals high speed internet, een grote SMART TV, een volledig uitgeruste keuken, een ruime badkamer, een apart toilet en eigen wasfaciliteiten zoals een wasmachine en een droger. Het appartement heeft twee slaapkamers en is geschikt voor maximaal vijf personen. De comfortabele boxspring bedden staan garant voor een goede nachtrust. Elke slaapkamer heeft een SMART tv. Een bureau is aanwezig wat het appartement ook werkvriendelijk maakt. Met al deze faciliteiten is dit appartement ideaal voor zowel een kort als lang verblijf. Op loopafstand vindt u het Zuiderstrand, een aantal van de beste restaurants, een supermarkt en de wereldberoemde lokale viswinkel Simonis, bekend om de beste verse vis in de stad. Nederlands beroemdste badplaats Scheveningen heeft een overvloed aan attracties en strandpaviljoens. Wandel over de boulevard naar de beroemde pier met het reuzenrad en trek na zonsondergang uw dansschoenen aan voor het beste nachtleven van Den Haag. Strandleven en stadsleven gaan samen in Den Haag, wat verklaart waarom zoveel mensen elk jaar terugkeren naar deze prachtige locatie.

Het appartement beschikt over 1 gratis parkeerplaats in de parkeergarage van het complex. Een lift brengt u van de garage naar de ingang van uw appartement. Extra parkeerplaatsen kunnen tegen meerprijs worden gereserveerd op basis van beschikbaarheid.

Einrichtungen

Balkon / Terrasse
Badezimmer mit Dusche
Geschirrspüler
Trockner
Kostenloses Parken
Haartrockner
Heizung
Bügelmöglichkeiten
Kitchen
Nespresso-Kaffeemaschine
Schliessfach
Smart TV
Waschmaschine
Drahtloses Internet

Das Gebiet

De 2e haven van Scheveningen werd rond 1930 aangelegd. Het was verbonden met de 1e haven door een smalle doorgang plaatselijk bekend als "de pijp". In de omgeving  vestigden zich veel rokerijen en vishandelaren. Na de tweede wereldoorlog verdween geleidelijk het belang van de visserij en verdwenen de kleinere schepen. Sindsdien werd de 2e haven meer en meer een recreatie- en toeristengebied. Vandaag de dag zijn veel oude havengebonden gebouwen vervangen door nieuwe woongebouwen, winkels en restaurants, die in alle seizoenen van het jaar duizenden bezoekers trekken. De haven is ook een populaire stopplaats geworden voor The Ocean Race, een zeilrace rond de wereld die elke drie jaar plaatsvindt. Scheveningen heeft een Noordelijk en een Zuidelijk strand, waarvan het Zuidelijk strand het rustigste is en op loopafstand van het appartement ligt. De stranden van Scheveningen hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor jachthavens en stranden die schoon en veilig zijn. Wij durven te stellen dat er geen andere plek in Nederland is en misschien zelfs niet in Europa waar bezoekers deze unieke combinatie van stadscultuur en strandleven op zo'n klein oppervlak kunnen vinden.