Direkt buchen und bis zu 10% sparen

Sie können bis zu 10 % sparen, wenn Sie direkt über uns und nicht über andere Websites buchen.

Buchen Sie hier mit einem Rabatt
Harbour 6B Bild 0
Harbour 6B Bild 1
Harbour 6B Bild 2
Harbour 6B Bild 3
Harbour 6B Bild 4
Harbour 6B Bild 5
Harbour 6B Bild 6
Harbour 6B Bild 7
Harbour 6B Bild 8
Harbour 6B Bild 9
Harbour 6B Bild 10
Harbour 6B Bild 11
Harbour 6B Bild 12
Harbour 6B Bild 13
Harbour 6B Bild 14
Harbour 6B Bild 15
Harbour 6B Bild 16
Harbour 6B Bild 17
Harbour 6B Bild 18
Harbour 6B Bild 19
Harbour 6B Bild 20

Harbour 6B

Hellingweg 6B, Scheveningen


1 Schlafzimmer
4 Gäste
84 m2

Über die Wohnung

Dit luxe 1 slaapkamer appartement van 84m2 is gelegen aan de zeezijde en heeft gedeeltelijk uitzicht over de zee. Het zeilcentrum dat onder andere gebruikt wordt door het Olympisch Team ligt tegenover het appartement. Het is onderdeel van het Nautisch Centrum Scheveningen gelegen aan de tweede binnenhaven van Europa's grootste en mondaine badplaats Scheveningen. Appartement nr. 6B heeft een groot terras aan de zeezijde vanwaar u zicht heeft op de boten die de haven in- en uitvaren. Het appartement zelf is comfortabel ingericht. Het biedt essentiële zaken zoals high speed internet, een grote SMART TV in de woonkamer en een tweede TV in de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een comfortabel boxspringbed. Twee extra opklapbedden van hoge kwaliteit zijn voorzien waardoor de capaciteit van dit appartement wordt uitgebreid tot vier gasten. Het maakt dit appartement een zeer kosteneffectieve keuze voor gezinnen. De toegang tot de grote badkamer met douche bevindt zich in de slaapkamer. Een volledig uitgeruste keuken, een apart toilet en eigen wasfaciliteiten zoals een wasmachine en een droger maken dit een ideaal appartement voor zowel korte als lange verblijven. Een bureau is ook aanwezig wat het appartement ook werkvriendelijk maakt. Op loopafstand vindt u South beach, een aantal van de beste restaurants, een supermarkt en de 'wereldberoemde' lokale viswinkel Simonis, bekend om de beste verse vis in de stad. Nederlands bekendste badplaats Scheveningen heeft een overvloed aan attracties en strandpaviljoens. Wandel over de boulevard naar de beroemde pier met het nieuwe reuzenrad en trek na zonsondergang uw dansschoenen aan om te genieten van het beste nachtleven van Den Haag. Strandleven en stadsleven gaan samen in Den Haag en dat verklaart waarom zoveel mensen elk jaar weer terugkomen naar dit prachtige appartement!

Het appartement heeft 1 gratis parkeerplaats in de parkeergarage van het complex. Een lift brengt u van de parkeerplaats naar de ingang van uw appartement. Extra parkeerplaatsen kunnen worden gereserveerd tegen extra kosten op basis van beschikbaarheid.

Einrichtungen

Balkon / Terrasse
Badezimmer mit Dusche
Geschirrspüler
Trockner
Kostenloses Parken
Haartrockner
Heizung
Bügelmöglichkeiten
Kitchen
Nespresso-Kaffeemaschine
Schliessfach
Smart TV
Waschmaschine
Drahtloses Internet

Das Gebiet

De 2e haven van Scheveningen werd rond 1930 aangelegd. Het was verbonden met de 1e haven door een smalle doorgang plaatselijk bekend als "de pijp". In de omgeving  vestigden zich veel rokerijen en vishandelaren. Na de tweede wereldoorlog verdween geleidelijk het belang van de visserij en verdwenen de kleinere schepen. Sindsdien werd de 2e haven meer en meer een recreatie- en toeristengebied. Vandaag de dag zijn veel oude havengebonden gebouwen vervangen door nieuwe woongebouwen, winkels en restaurants, die in alle seizoenen van het jaar duizenden bezoekers trekken. De haven is ook een populaire stopplaats geworden voor The Ocean Race, een zeilrace rond de wereld die elke drie jaar plaatsvindt. Scheveningen heeft een Noordelijk en een Zuidelijk strand, waarvan het Zuidelijk strand het rustigste is en op loopafstand van het appartement ligt. De stranden van Scheveningen hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor jachthavens en stranden die schoon en veilig zijn. Wij durven te stellen dat er geen andere plek in Nederland is en misschien zelfs niet in Europa waar bezoekers deze unieke combinatie van stadscultuur en strandleven op zo'n klein oppervlak kunnen vinden.